Volkswagen's Winter Double Truss Storage Tent Project by Varna Buildin — Varna Buildings Passer au contenu
ALL IN ONE PACKAGE FOR OUR CUSTOMERS | DELIVERED WITHIN 48 HOURS - SUBJECT TO AVAILABILITY | 5-STAR SERVICE WITH VARNA BUILDINGS
CALL US TODAY 01279 214299

Volkswagen's Winter Double Truss Storage Tent Project by Varna Buildings

At Varna Buildings, we take pride in turning challenges into innovative solutions, and our recent collaboration with Volkswagen Peterborough is a shining example of that commitment.
.
The project involved the installation of a Double Truss Storage Tent, measuring an impressive 20 meters in length and 12 meters in width. Let's dive into the details of this exceptional venture.
.
.
Purposeful Design: Crafting a Winter Valeting Oasis
The driving force behind this project was to provide Volkswagen Peterborough with a covered area specifically designed for car valeting during the winter months. Recognizing the need for a space that would shield their team and vehicles from the elements, we conceptualized and executed the construction of a robust yet flexible Double Truss Storage Tent.
.
Swift Precision: Installation in Just Three Days
Time is of the essence, and we understand the urgency of our clients' needs. In a testament to our efficiency, the entire project, from ground-breaking to completion, took merely three days. Our skilled team worked tirelessly to ensure a swift and precise installation, minimizing disruption to Volkswagen's operations while maximizing the benefits of the new structure.
.
.

Smart Accessibility: Electric Roller Shutter and PVC Roll-Up Door

To enhance functionality and convenience, we equipped the storage tent with an electric roller shutter door. This feature not only ensures smooth and swift access but also provides an extra layer of security. Additionally, a PVC roll-up small door was installed, allowing for quick and easy entry without compromising on insulation.

A Complete Winter-Ready Space

Understanding the importance of creating a comfortable working environment within the storage tent, we went the extra mile. The interior was seamlessly integrated with electrical connections for lighting and heating. This thoughtful addition ensures that even on the coldest and gloomiest winter days.

Client Satisfaction: A Driving Force

The success of any project is measured not just in the structures erected but in the satisfaction of our clients. Seeing Volkswagen Peterborough equipped with a purpose-built winter valeting space that meets and exceeds their expectations is our greatest reward.

.

.
Article précédent Copia Metal Project
Articles suivant Planetaria Group Project